Hoppa till innehåll

Martin Luther King-dagen får XR pris för våra ickevåldsmetoder

EVENT I LUND på måndag!

Extinction Rebellion Sverige får Martin Luther King-priset på en ceremoni i Stockholm för att “med ickevåldsmetoder visar på den brådskande nöden att lyssna på forskningen och ställa om vårt samhälle.” I Lund firar Västerkyrkan Martin Luther King dagen varje år, och vi på XR Skåne har blivit inbjudna att delta. Samling 18:00 vid Domkyrkoplatsen. Fackeltåg går från Domkyrkan till Västerkyrkan. Därefter blir det tal och gospelkör.

Ett pris för fredliga metoder.

 Event in Lund on Monday!

Extinction Rebellion Sweden will receive the Martin Luther King Prize at a ceremony in Stockholm on Monday, for “with non-violent means showing the urgent necessity to transform our society.” Väster Church in Lund celebrates MLK Day every year, and we at XR Skåne have been invited to take part. Meet at Domkyrkoplatsen by the cathedral at 18.00. There will be a torch procession followed by speeches and a gospel choir.

Tre människorättskämpar som alla tror på icke-våldsmetoder, precis som XR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.