Hoppa till innehåll

6/6 stor aktion i Stockholm

Kom till Stockholm 6 juni 2020!

På nationaldagen inleder XR Sverige sin största aktion hittills. Gör dig redo att stanna minst en vecka. Vi kommer vara många som får den finansiella, mediala och politiska makten i gungning. Vi kommer att utmana bilden av Sverige som ett föregångsland och lägga grunden till något bättre.

Allt vi gjort hittills i Extinction Rebellion Sverige, allt vi lärt oss och förstått, all vår kärlek och vrede, klimatångest, mod och handlingskraft, ska få uttryck i kreativa, radikala, festliga aktioner. Tillsammans står vi upp: för varandra, för det vi vet är sant, och fyller nationaldagen med ny mening.

Mer information kommer inom kort …

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.