Hoppa till innehåll

Aktion Malmö lördag 29 februari kl. 12

Vem kan delta: Alla, men vi kommer förflytta oss en del. Start klockan 12 på Falsteboplan. Mer info nedan. //English below.

Budskap: ”Vi håller på att misslyckas med allt”

Vi ser inte de politiska beslut som är absolut nödvändiga för att rädda vår planet. Det politiska arbetet mot en omställning mot en fossilfri samhällsstruktur är otillräckligt. Den eventuella utbyggnaden av Preemraff visar dessutom på det rakt motsatta. Syftet med aktionen är att understryka och accentuera den allvarliga situation vi alla och vår jord befinner oss i.

Aktionen har två syften:
Syfte 1: Vi kräver politiska beslut på klimatkrisen. AGERA NU!
Syfte 2: Mobilisering inför upproret 6/6 i Stockholm.

Vi är många som tänker äntra gatorna på lördagens aktion! 2020 är ett ödesår för klimatet. Det kommer nog regna men det stoppar inte oss. Vi ses i Jesusparken kl. 12.00! Glöm inte sittunderlag och mössa. Nu ställer vi till med lite oreda i Malmö och kräver AGERA NU! Vi gör något mycket mycket viktigt men vi har kul samtidigt. Vi ses imorgon!

”Jesusparken”, Falsterboplan vid Nobelvägen, Malmö

There’s a lot of people planning to join us on the streets of Malmö tomorrow! 2020 is a decisive year for the climate. Rain is forecast but that won’t stop us! See you in Jesusparken 12.00. Bring a woolly hat and something to sit on. We’re going to create a bit of chaos and demand that politicians

ACT NOW!

We’ll be doing something extremely important, and having fun at the same time.

See you at ”Jesusparken”, Falsterboplan vid Nobelvägen, Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.