Hoppa till innehåll

Välkommen till Stormöte för hela XR Skåne!

//English below.//

Det finns mycket att samtala om. Vi ska fira senaste tidens segrar och planera för de som kommer. Organisationen ska vässas och breddas, människor motiveras. Kom och var delaktig när XR Skåne växer sig ännu starkare!

Garanterat blir det en spännande dag och gott fika!

Stormötet kommer ha ett särskilt fokus på delaktighet, och därför kommer vi använda oss av mötesmetoden ”Open Space”. Det innebär bland annat att vi sätter större delen av agendan tillsammans, i början av mötet. Metoden kommer att förklaras på plats, men vill du veta mer i förväg så kan du kika på den här översiktliga videon: http://youtu.be/M_jhcvCYBbg

Mötet går av stapeln söndagen den 14/11 klockan 13-16.

Vi ses på STPLN i Västra Hamnen/Malmö på adress Stapelbäddsgatan 3. Följ flaggorna så hittar du in.

Varmt välkommen, önskar XR Skånes arbetsgrupp för SjälvOrganiserande System (S.O.S)!

Google Maps:

SOS – självorganiserande system, en översikt av Extinction Rebellions Henrik G:

SOS

ENGLISH:
There is much to talk about. We’ll celebrate recent victories and plan for those to come. The organisation will be sharpened and broadened, people motivated. Come and be part of XR Skåne growing even stronger!

Guaranteed to be an exciting day and good coffee!

The big meeting will have a special focus on participation, and therefore we will use the meeting method ”Open Space”. This means, among other things, that we set most of the agenda together, at the beginning of the meeting. The method will be explained on the spot, but if you want to know more in advance, you can watch this overview video:

The meeting will take place on Sunday 14/11 from 13-16.
See you at STPLN in Västra Hamnen/Malmö at Stapelbäddsgatan 3. Follow the flags to find your way in.

A warm welcome from the XR Skåne Self-Organising Systems (S.O.S) Working Group!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.