Hoppa till innehåll

Ny hemsida för XR Sverige

Nu har vi en ny hemsida för XR Sverige – på samma adress som den tidigare: extinctionrebellion.se

Mycket är förstås sig likt, men det finns också några nyheter.

INFORMATION OM GRUPPER: På den nya sidan finns uppdaterad information om lokalgrupper och gemenskapsgrupper. De grupper som önskar ha en egen sida kan få det. Kontakta webbgruppen om ni vill ändra er grupps information eller få en egen sida.

KALENDARIUM: Det finns ett kalendarium där man kan lägga in information om kommande aktioner, möten och andra händelser. Så snart vi hinner kommer vi att ordna så att lokalgrupper själva kan lägga upp nya händelser. Kalendariet, liksom en del annat, kommer at utvecklas under den närmaste tiden.

FORMULÄRET: Formuläret där nya rebeller skriver upp sig finns på Bli aktiv-sidan som är länkad från startsidan. Vill du nå det direkt är adressen extinctionrebellion.se/form

FEEDBACK: Att den nya sidan släppps innebär inte att arbetet med den är avslutat. Vi tar gärna emot kritik och förslag på hur den kan bli bättre, material som borde finnas med, eller rentav nya sidor. Vi har förstås begränsade resurser så vi kanske inte kommer att kunna ta oss an alla briljanta idéer direkt. Vi har inte heller hunnit genomföra alla våra egna idéer i den första vändan. Vill ni komma i kontakt med oss i webbgruppen så når ni oss enklast genom Mattermost-kanalen + SWE Hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.