Hoppa till innehåll

Folk mot fossilgas 6-8 september

Klimatkrisen är här och påverkar oss alla. Trots det låter makthavarna fossilindustrin expandera vidare, exempelvis genom att tillåta företaget Swedegas att bygga en importterminal för fossilgas i Göteborg hamn.

Den 6-8 september 2019 samlas Folk Mot Fossilgas i Göteborg för en storskalig olydnadsaktion för att stoppa fossilgasterminalen. Med ickevåld och gemenskap står vi upp för vår framtid.

Aktionen är inspirerad av massaktioner i olika länder, såsom Ende Gelände i Tyskland, Code Rood i Nederländerna och Limity jsme my i Tjeckien. Nu är det dags att mobilisera även på hemmaplan! Detta kommer att bli den största civil olydnadsaktionen i den svenska klimatrörelsens historia. Läs mer på https://folkmotfossilgas.earth/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.