Hoppa till innehåll

Malmö: Extinction Rebellion introducerande träff 16 december

Klimatet tar inte julledigt — och inte Extinction Rebellion heller. Kom och träffa nya och gamla rebeller på vår träff imorgon och få information om XR:s arbete i Skåne. Alla behövs, alla är välkomna!

Måndag kl. 18:00–20:00 på ABF i Malmö på Spånehusvägen 47, 21158 Malmö.

/English below!/

Är du ny till Extinction Rebellion? Har du hört talas om oss och bara skulle vilja veta mer? Eller har du redan påbörjat processen mot att bli aktiv men inte riktigt rett ut vad du vill göra, hur du ska göra det och var du ska göra det? Då är en introducerande träff precis vad du behöver!

På träffen går vi igenom vetenskapen bakom rörelsen, varför vi använder civil olydnad och icke-våld som medel, hur rörelsen är uppbyggd, vad vängrupper innebär samt vilka arbetsgrupper som finns. Därefter hjälper vi dig hitta din plats i den fantastiska levande organism som är XR Skåne! Det finns massor att göra, och vi välkomnar alla typer av engagemang.

Kom och låt oss övertyga dig om att XR Skåne is the place to be!

Träffen kommer hållas på svenska med möjlighet till engelsk översättning.

—–

/English/

Are you new to the movement, have you heard about us and just want to know some more? Or have you already started the process of getting activated but can’t figure out what you want to do, how you should do it or where you should do it? Then the introductory session is exactly what you need!

During the session we will go through the science behind XR, why we use civil disobedience and non-violence as a tool for change, how the movement is structured, what affinity groups really means as well as all the existing working groups. Then we will help you find your place in the fantastic, resilient organism that is XR Skåne! There are loads of things to do, and we welcome all types of engagement.

Come, and let us convince you that XR Skåne is the place to be!

The session will be held in Swedish with the opportunity to get a English translation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.