Hoppa till innehåll

STORMÖTE XR SKÅNE

Den första april kl 19.00-21.00 håller vi STORMÖTE ONLINE via Zoom länk.

Syftet med mötet är att diskutera hur vi fortsätter vårt arbete trots den situation som nu uppstått i vårt samhälle och stora delar av världen.2020 är fortfarande ett ödesår för klimatet. Nu sker stora snabba omställningar och omprioriteringar i samhället.

Klimatkrisen kräver även den omfattande samhällsförändringar.Nu om någonsin är det viktigt att vi fortsätter vårt arbete.På mötet diskuterar vi strategier för hur vår mobilisering kan fortgå så att vi står väl förberedda den dag vi kan agera med fredlig civil olydnad igen.Vi diskuterar även vilka aktioner som är möjliga att göra trots rådande situation och hur de ska genomföras samt vilka syften de kan ha.

Vi har även en övergripande diskussion kring hur framtida massaktioner kan se ut för att vara slagkraftiga.För att få till en effektiv online konferens är det bra om ni samlas några stycken hemma hos någon och deltar som mindre grupp på online mötet. Ett ypperligt tillfälle är att samla sin vängrupp och delta tillsammans. Det går givetvis bra att delta själv via länken.

Länk hittar du i Mattermost-kanalen Skåne. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.