Hoppa till innehåll

MALMÖ: TRÄNINGS-HELG MED SKOGSUPPRORET

VÄSSA DINA AKTIVISTISKA SKILLS MED SKOGSUPPRORET! 
Tillsammans med Fältbiologerna arrangerar Skogsupproret (en del av Extinction Rebellion Sverige) i början av oktober träningstillfällen i 4 olika städer!
Aktionsträning, klätterträning och intressanta föreläsningar står på schemat vilka syftar till att stärka oss att bli bättre rustade aktivister och med människor. Passar perfekt för dig som aldrig engagerat dig innan men är nyfiken, såväl som för dig med tidigare erfarenhet!
Anmäl ditt intresse för att delta under helgerna och/eller hjälpa till att skapa dem i formuläret: 
https://actionnetwork.org/…/e87e72af4907cd5d3d531e9c80…/
En lärorik och rolig helg väntar där du får chansen att möta andra engagerade människor som brinner för skog, mänskliga rättigheter och livet på jorden.
RESEERSÄTTNING
Fältbiologerna ersätter resor med kollektivtrafik (ej flyg) till din närmsta träning (d.v.s. dit- och hemresa för en helg per person) för alla medlemmar födda 1995 eller senare. Bli medlem här: https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem/
Om ekonomi kopplat till resa hindrar dig från att delta och du inte är/kan bli medlem i fältbiologerna, hör av dig till oss!
VAD ÄR SKOGSUPPRORET?
Vi är Skogsupproret: en del av Extinction Rebellion Sverige (Men med medverkande aktivister från många olika organisationer och grupper!). Vi organiserar en längre kampanj av fredlig civil olydnad mot den svenska statens skogsmissbruk, med krav på att Sveriges skogsbruk ska respektera samers rättigheter och ta den pågående klimat- och miljökrisen på allvar. Upproret består av både samiska och icke-samiska aktivister och vi riktar särskilt in oss på statsägda Sveaskog.
LOKALA EVENEMANG:
Uppsala: 2-3 Oktober
https://www.facebook.com/events/582059396541696?ref=newsfeed
Göteborg: 2-3 Oktober
https://www.facebook.com/events/2673197659648332/?ref=newsfeed
Umeå: 9-10 Oktober
https://www.facebook.com/events/2997792980465052/?ref=newsfeed
Malmö: 9-10 Oktober
https://www.facebook.com/events/1750243142030590/?ref=newsfeed
För att kunna genomföra dessa träningshelger behöver vi också stöd av lokala aktivister. Vi skulle behöva hjälp i stort och smått, alltifrån fler tränare, samarrangemang, boendeplatser, lämpliga ställen att hålla träningar, material, mat med mera. Hör gärna av dig via Facebook eller Mattermost om du vill hjälpa till! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.